Izzuddin Al Jitrawiy

Illuminati telah mencipta dua bentuk gerakan yang menekan masyarakat. Pertama, Demokrasi Liberal, untuk Barat menentang Keganasan dan kedua, gerakan politik berwajahkan Islam. Kedua-dua gerakan ini akan memaksa kita bergerak ke arah objektif akhirnya iaitu New World Order. Strategi Freemason ialah merosakkan Islam dari dalam islam itu sendiri.

Mereka merosakkan islam dan sunnah yg di bawa Rasulullah dgn islam versi mereka iaitu Wahhabi. Mereka berjaya merosakkan Mekah dengan binaan2 yg menutup kebesaran Kaabah dan dari kota ibadah menjadi kota perlancongan.

Segala peninggalan Rasulullah dimusnahkan atas alasan bidaah, tetapi artifak berhala tidak pula dimusnahkan, malah dipelihara dalam muzium dan menelan belanja berbillion2. Sekarang raja dah mati, akan berlakulah perebutan kuasa pemerintahan dan apa yg tertulis dlm Quran akan berlaku. Negara Arab Saudi lahir dari konspirasi Illuminati sempena nama Bani Saud. Keluarga Ibnu Saud adalah Freemason keturunan Yahudi (Bani Al-Masalikh) dan dipilih sendiri oleh Rothschild.
Siapakah Rothschild??? Rothshchild adalah penaja utama organisasi penyembahan syaitan terbesar didunia iaitu Illuminati.

Silakan follow saya disini..

Dapatkan FREE EBOOK TEASER “Batalion Al Mahdi- Kebangkitan ufuk timur”

Copyright © 2020 Izzuddin Al Jitrawiy | Developed by AlimAgency.com